INFO

Wat is nu het verschil tussen parenclubs en Omega Club?

We proberen het je uit te leggen!

  Bezoekers


In parenclubs meestal koppels die graag ALL IN uitgaan tegen democratische prijzen. Het buffet en de dranken zijn super belangrijk en ze vragen meestal dat de heren zich op afstand houden


In OMEGA CLUB: koppels en dames die graag sex beleven op een libertijnse manier en dus graag met meerderen. De erotiek komt op de eerste plaats en bijna alle koppels laten meerdere mannen toe tot hun sexbeleving.

  Eten en drinken


In parenclubs worden warme of koude buffetten aangeboden, omdat hun bezoekers dit eisen. Het is een vereiste geworden, want de eerste paar uren van hun verblijf gaat op in eten en drinken. Pas na voldoende eten en alcohol begint de party wat los te komen.

In OMEGA CLUB zijn er doorlopend gratis kleine hapjes en de dranken zijn inbegrepen in uw bezoek (max 5 alcoholische dranken). Wij houden het verbuik van alcohol in de perken, omdat onze bezoekers reeds na een half uurtje de speelruimtes opzoeken. Dit is geen verplichting, maar een automatische reflex op de sfeer. 


 Erotiek


In parenclubs ligt de nadruk eerder op het uitgaan. Sex komt er bij, meestal een paar uren na de opening. Heel veel koppels houden het spel onder hun beidjes en af en toe wordt een extra koppel toegelaten. Single heren vallen veelal uit de boot. Dit levert frustratie op en vele heren vinden het weggesmeten geld.


In OMEGA CLUB verenigen wij de juiste mensen bij elkaar. Koppels die open staan voor sex met koppels/dames/heren en die weten wat ze willen. Is dit als koppel verplicht in onze club? Nee, maar je zal ondervinden dat indien je niet actief deelneemt, jouw verblijf helemaal niet zo aangenaam aanvoelt.

Heren: we willen een misverstand uit de weg werken. We zijn geen bordeel, dus je betaalt niet voor de seks. Alhoewel 99% van de heren voldaan naar huis gaan, mogen er geen eisen gesteld worden aan de aanwezigen. Kwestie van duidelijkheid te verschaffen!


  Kledij


In parenclubs gaat men meestal pas enkele uren na de opening uit de kleren. Na een signaal gaan ze over tot lingerie.

In OMEGA CLUB is er onmiddellijke dresscode: lingerie, underwear of sexy kledij. Waarom? Omdat de actie nagenoeg onmiddellijk start.


  Heren


In parenclubs zijn de single heren enkel op bepaalde dagen welkom.


In OMEGA CLUB zijn de heren ALTIJD en IEDERE DAG welkom!