GANGBANG REGELS

KLEINE EN GEZELLIGE SWINGERSCLUB VOOR ACTIEVE SWINGERS

Gangbang regels:

 

Vooraf douchen in de club, vergeet ook de oksels niet en gebruik misschien ook eens een deodorant. Zo maak je het voor de dames en de andere deelnemers ook aangenamer!

 

Gangbang wil zeggen groepsex, verwacht dus niet dat de dame(s) je 1 voor 1 zullen verwennen. De dames willen graag sex met meerdere mannen tegelijk!

 

Dien je niet aan in de gangbangruimte met een 'slappe lul'. Gangbang wil zeggen: neuken met zoveel mogelijk mannen na elkaar. Als de dame(s) iedere pik moeten klaarpijpen, verliest iedereen tijd.

 

Ga niet minutenlang liggen beffen, zo privatiseer je de dame(s) en blijft die ontoegankelijk voor de rest van de groep.

 

Meerdere keren kan, maar ga niet in de weg liggen als je je piemel niet meer stijf krijgt. De dame(s) hebben daar een gloeiende hekel aan.

 

Na 'de daad', je condoom en gebruikt papier netjes in de vuilbak gooien AUB. Je wil toch ook niet uitglijden op een gebruikt condoom van iemand anders.

 

Neem tussenin een douche, zweetgeurtjes zijn absoluut niet aantrekkelijk voor de dame(s).

 

Massage wordt NIET gegeven op gangbangs. Een gangbang is actief bezig zijn met sex. Op andere party's zal daar meer tijd voor zijn.

 

Ga je tussenin naar het toilet, neem dan een douche voor je weer deelneemt. 'Remsporen' zijn vies en een afknapper voor anderen.

 

Was zeker ook regelmatig je handen.

 

Gebruik een nieuw condoom als van de ene naar de ander dame gaat, we vrijen veilig en hygiƫnisch!

 

Nee is nee, wees niet opdringerig. Gun de dames ook een rustmoment aan de bar en ga niet continue gaan voelen en tasten. Straks is er nog tijd genoeg.

 

Hou het alcoholverbruik onder controle en drink met mate. Het bevordert zeker je prestatie niet en spaart je van een grote desilusie.